søndag 9. august 2009

Pinnebrød

Grunnoppskrift

  • 4 dl hvetemel (bruk gjerne noe grovere mel)
  • 1/2 ts salt
  • 2 ts sukker
  • 2 ts bakepulver
  • ca 5 ss med olje eller smør
  • ca 1-1,5 dl vann (pga at det brukes bakepulver er man ikke avhengig at vannet er varmt)

Tips.

  • Tørkede krydderurter (salatkrydder bruker jeg)  soltørkede tomater tilsettes deigen
  • 3-4 cherrytomater, 5 stk fetaostbiter, 4 sorte oliven og litt olivenolje som moses med en stavmisker. (egen oppskrift) og tilsett i deigen.
  • man kan også lage kanelsnurrer av grunndeigen. Ha sukker og kanel i en pose og dypp pinnen med brøddeigen i blandingen slik at det fester seg til brødet

Ikke tvinn for tykt med deig rundt pinnen for da blir det oftes brent før det er gjennomstekt.

GOD TUR

 

109

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar