Grunnoppskrift
- 4 dl hvetemel (bruk gjerne noe grovere mel)
- 1/2 ts salt
- 2 ts sukker
- 2 ts bakepulver
- ca 5 ss med olje eller smør
- ca 1-1,5 dl vann (pga at det brukes bakepulver er man ikke avhengig at vannet er varmt)
Tips.
- Tørkede krydderurter (salatkrydder bruker jeg) soltørkede tomater tilsettes deigen
- 3-4 cherrytomater, 5 stk fetaostbiter, 4 sorte oliven og litt olivenolje som moses med en stavmisker. (egen oppskrift) og tilsett i deigen.
- man kan også lage kanelsnurrer av grunndeigen. Ha sukker og kanel i en pose og dypp pinnen med brøddeigen i blandingen slik at det fester seg til brødet
Ikke tvinn for tykt med deig rundt pinnen for da blir det oftes brent før det er gjennomstekt.
GOD TUR
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar